torstai 20. marraskuuta 2014

Kuvituksia kerrakseen

Jes! Sain kaikki kymmenen kuvitusta valmiiksi deadlineen mennnessä, vaikka se vaatikin muutaman huonosti nukutun yön. Tässä siis loput kuvitukseni.


A dream you have will come true.

Love can last a lifetime if you really want it to.

You can make your own happiness.

Never give up. You're not a failure if you don't give up!
If you feel you are right, stand fi rmly by your convictions.

Suurilta osin ole tyytyväinen kuvituksiini, vaikka parantamisen varaa aina on. Stevenin mukaan suurin ongelmani on se, että minulta menee liian paljon aikaa kuvitusten tekemiseen. Lisäksi anatomia vaatii pientä hiomista ja voisin kokeilla rohkeammin erilaisia "valaistuksia". 

Omasta mielestäni olen parantanut taitojani todella paljon tämän kurssin aikana ja loppua kohden aloin myös olemaan nopeampi. (Ensimmäisiin töihin käytin 10-15 tuntia, kun viimeisimpiin vaan 8-10 tuntia). Laitan tähän yhteyteen muutaman vanhan työn tältä/viime vuodelta vertailun vuoksi.





4 kommenttia:

  1. Vautsi, sun tekniikassa ja tyylissä näkee vaan tosi isoa kehitystä! :) Vaikka tosi emiliamaisia kuvia edelleenkin, tyyli on sama.
    Tosi kiva, että oot oikeesti oppinutkin kaikkea vaihdossa!

    VastaaPoista
  2. Oot kyl kehittynyt, mahtavia maalauksia :)
    Olitko miettynyt että myisit näitä Frostbitessä/coneissa? Koska kandeis kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Oon kyllä miettiny ja kuulemma testiprintit on näyttäny hyvältä, kun niitä otettiin muutama kappale kirjaston näyttelyy varten. (Siis siihen joka siirrettiin helmikuulle).

      Poista